GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP

Foredrag

FOREDRAG: FRA GRÆSPLÆNE TIL PARADIS - EN BÆREDYGTIG BAGHAVE

Mange længes efter et liv i pagt med naturen…

Med udgangspunkt i sin bog ”Fra græsplæne til grøntsagsmark” fortæller Lene Skrumsager Møller om at dyrke jorden bæredygtigt & om at invitere den vilde natur ind i sin have.

Familien har forvandlet græsplænen i parcelhushaven til en frodig oase hvor de dyrker deres jord klima- og miljøvenligt og med plads til høj biodiversitet.

Essensen i transformationen har været at komme tilbage til naturen og dermed sig selv – at skabe et familieliv som er mere i pagt med naturen - at gøre kærlighedens gerninger og forsøge at tage et ansvar for klima- miljø- og biodiversitetskrisen på sin egen plet på planeten - at komme i sync m. universets og jordens rytmer - at vække sit slumrende naturmenneske og få genskabt jordforbindelse ude under den åbne himmel - at gå i naturens skolesom en kilde til ‘dannelse’ i en tid med meget støj – og ikke mindst at sanse, at glædes ved og hylde at vi bor på en gavmild paradisisk planet.

Havens forvandling bærer et glædesbudskab om at søge lyset, at gøre vores jord frugtbar, at vi kan forædle alt som er i vores hænder, at vi kan genskabe en kærlig jordforbindelse og være vidne til at naturen er guddommelig lige udenfor vores dør.

Praktisk info: Varighed: 2 timer inkl. pause.
Der vises videoer og billeder fra haven undervejs.
Der er mulighed for spørgsmål